Skip links
8607881-min

Складиране

Складиране и съхранение на стоки под митнически контрол

Предлагаме Ви лицензиран временен митнически склад, оборудван с всичко необходимо за съхранение и контрол на стоките.

Ангажираме се с цялата документация, свързана с престоя, товаренето, а по-късно и транспортирането им. Научете повече за услугата „Митническо представителство“ и какво печелите, ако я използвате.

Гарантираме Ви експертна, сигурна, прозрачна и експедитивна помощ при гъвкави условия. Знаем, че оформянето на документацията, складирането и организирането на стоките са от ключово значение за Вашия бизнес.

Защо да ни доверите митническото складиране на Вашите пратки?

Отлична, лицензирана складова база за временно и постоянно митническо складиране, допълнителни спедиторски услуги и експерти, които се ангажират с оформлението и подаването на всички необходими документи – предоставяме Ви комплексна услуга при гъвкави условия.

Какво включва услугата „Складиране и съхранение на стоки под митнически контрол“?

Оформяне и подаване на документи за складиране и получаване на митническо направление.

Организация на дейности като товарене, разтоварване, окрупняване и разделяне на партиди, следене на складови наличности.

Възможност за съхранение на чуждестранни и местни стоки в пространства за временно складиране, под митнически надзор и при специални финансови и регулаторни условия. Помага Ви да сте по-гъвкави по отношение на пазара.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри работата ви в мрежата. Вижте настройките си за поверителност, за да научите повече.